Hvorfor privat pasning?


Privat pasning er et tilbud til jer forældre om mere moderne dagpleje. I vælger selv hvem der skal have ansvaret for jeres guld og I er ikke længere nødt til at tage til takke med kommunens tilbud.

Her er der ikke andre der vælger for jer. Jeg er som børnepasser til for jer og derfor har I stor indflydelse på jeres barns dagligdag. I er som børnenes forældre mine arbejdsgivere, men er samtidig mine ”kunder. Jeg vil derfor gøre alt hvad der står i min magt for at leve op til jeres ønsker og behov.

Privat pasning er også billigere end den kommunale dagpleje uden at det på nogen måde kan mærkes på ”serviceniveauet” – tværtimod! OG børnepasserne i den private ordning bliver heller ikke ramt af nedskæringer eller forringelser på grund af økonomi.

Dit barn kommer til at være sammen med den samme person hver dag. Det skaber tryghed og tillid.

Dagplejen i den private ordning er mere fleksibel end den kommunale dagpleje. Her kan nævnes mere fleksible åbne- og lukketider.

Der er er ikke indeklemte lukkedage. Børnepasseren i den private ordning kan også benytte talepædagog, fysioterapeut o.s.v, hvis det bliver nødvendigt.

Som børnepasser har jeg kun arbejde så længe forældrene er tilfredse og børnene er glade. Derfor er det i min interesse at gøre et godt stykke arbejde dagligt og have løbende dialog med forældrene.

 

 
 
Tilbage til forsiden