Mig og min familie


Mit navn er Pia Nørgaard Larsen, og jeg er en årgang 1980. Jeg bor sammen med min mand Rolf Larsen og vores 2 dejlige børn, Julie som er født i 2008, og Alexander fra 2010. Julie og Alexander går begge på Mellervangskolen. Jeg har været formand for forældrebestyrelsen i børnehaven Smedegården og dermed også været med i Dagtilbuddet Smedegården.

Vi bor i et skønt hus på 180 m2, med en dejlig lukket have, hvor der er sandkasse, legehus, gyngestativ med rutsjebane og en trampolin. I haven har vi også vores kæledyr, som er kaninerne Glimte og Rose. Det er små søde og rolige kaniner, og børnene får mulighed for at være med til at passe dem.

Vores hjem er 100% røgfrit.

Jeg er som person meget kreativ, smilende, energisk, imødekommende og har frem for alt et varmt hjerte. Som forælder ved jeg, hvor vigtigt det er at føle at ens barn er i trygge og varme hænder.

Jeg lægger vægt på tryghed, nærvær og omsorg. Jeg kan tilbyde dit barn en hverdag i stabile og hyggelige omgivelser. En hverdag, hvor udelivet vægtes højt, men hvor kun fantasien sætter grænsen. Jeg vil deltage aktivt i børnenes leg og hjælpe med at se muligheder, hvor tingene måske bliver for svære. Jeg kan sagtens finde min barnlige og fjollede side frem og engagere mig 100% i deres verden.

Jeg er uddannet salgsassistent i Salling, med speciale i børnetøj fra 0 til 16 år. Herefter blev jeg kørende sælger og har været det i 8 år, men synes ikke at dette tiltaler mig mere. Jeg har gået med drømmen om at blive dagplejer i mange år og synes tiden er nu, til at udleve denne drøm. Grunden til, at jeg gerne vil være dagplejer, er at jeg synes det er enormt spændende at følge børnene i netop den alder. Deres udvikling og færdigheder. Der sker så utroligt meget, på meget kort tid. Og jeg vil gøre mit til at hjælpe og følge jeres barn videre på deres færd og bidrage til deres udvikling både i forhold til motorik, sprog, kreativitet, leg og sociale færdigheder.

Jeg er meget glad for børn og trives rigtig godt med at arbejde hjemme. Jeg er godkendt af Aalborg kommune til at passe op til 5 børn.


 
 
Tilbage til forsiden