Værd at vide


Barnet får en skuffe, hvor der kan være skiftetøj, hue, vanter og sko, så man ikke behøver at tage en taske med hver dag.

En børnepasser har mulighed for at få godkendt en vikar, som kortvarigt kan passe børnene i pasningsordningen. Vikaren kan benyttes hvis børnepasseren skal kortvarigt til lægen eller tandlægen. Vikaren skal godkendes og der indhentes sociale oplysninger, straffeattest og børneattest. Som forældre skal man skrive under på, at man accepterer at vikaren må passe sit barn.

Her har jeg valgt min mand Rolf Larsen, da børnene også kommer i kontakt med ham i løbet af vores hverdag i Fuglereden. Så er det ikke en vildt fremmed der kommer og passer dem, da det er vigtigt for mig at børnene er i trygge rammer hver dag.

Der er mulighed for hjælp hos det tværfaglige team hvis der er problemer med barnets udvikling, men kun i samarbejde med forældrene.

En børnepasser har skærpet underretningspligt efter servicelovens §36, hvilke betyder, at jeg skal underrette Børne- og familiechefen i det distrikt jeg bor om al omsorgsvigt, misbrug og overgreb.

Jeg bestræber mig på så vidt muligt fast at have 4 børn i Fuglereden. Korte overlap (max. en måned) med 5 børn kan dog forekomme.

 

 
 
Tilbage til forsiden