Gæstebog

Tak fordi du besøgte min hjemmeside


Skriv i gæstebogen

Vi har haft 2 børn i dagpleje hos Pia, og har været SÅ glade for vores valg. Et hjem hvor hele familien aktivt interesserer sig for alle de små og tager del i deres hverdag.
Pia formår at skabe et trygt rum for børnene og finde aktiviteter, der passer godt for både store og små. Begge børn har været utroligt glade for at komme hos Pia, og har elsket at hygge, lege og tage på ture.
Vores varmeste anbefalinger til Fuglereden9220.
Rikke Bundgaard
Danmark - Onsdag, 5. juni 2024, kl. 13:47:36


Kære Pia,
Vi har pt. Ena i dagpleje hos dig, og har siden dag et været så glade for dig og alt det du giver hende i dagligdagen. Hun trives så godt med både dig, din familie og de andre søde børn.
Du er en person man virkelig kan på mærke at du nyder være sammen med børnene hver dag. Du møder os med det største smil på læben, når vi både aflevere og henter vores datter.
Det er så skønt at se hvor kreativ du er med dem på de forskellige årstider og højtider.

Vi kan varmt anbefale Pia som dagplejer.
Aida & Aden
Aalborg Øst, Danmark - Torsdag, 10. november 2022, kl. 19:43:15


Kære Pia
Det har været en virkelig god oplevelse at have Maggie nede hos dig og din søde familie.
Maggie har altid været glad for at blive afleveret om morgenen og jeg er sikker på at det skyldes den måde du er på og de sjove og hyggelige ting du laver med børnene👏🤗

Du er meget fleksibel, hvilket har passet godt til vores familie og man kan virkelig mærke at du af oprigtigt hjerte er glad for børnene. Der er styr på tingene nede hos dig og man er altid tryg ved at du gør alt du kan for at alt skal være iorden.
Du har allerede fået et barn på anbefaling af os og vi vil helt sikkert anbefale andre familier at få deres børn passer hos dig. De vil få masser af omsorg og tryghed hos dig🥰
Mia Jean Rose
Danmark - Lørdag, 8. august 2020, kl. 22:00:17


Kære Pia og familie

Vi har pt Merle i dagpleje hos jer og hun trives i bedste velgående. Vi er virkelig taknemmelige over den omsorg og nærhed du og din familie udviser overfor vores datter. Vi er hver dag trygge ved at aflevere Merle og kan hver dag hente en glad og tilpas pige.
Du er rolig og forstående, hvis vi som forældre kommer med nogle ting vi bekymrer os for eller stiller spørgsmålstegn ved.
Under indkøringen tog du dig også god tid og lod det være op til Merle, hvor lang tid vi skulle bruge på at få hende godt og sikkert kørt ind. Du tænker hele tiden på hvad der er bedst for børnene, hvilket er guld værd.

Vi vil til enhver tid anbefale dig til andre forældre og ser frem til flere gode år for Merle i jeres hjem.

Med venlig hilsen
Mark og Simone

Simone Dige Høgh
Aalborg Øst, Nordjylland, Danmark - Fredag, 31. juli 2020, kl. 12:44:27


Kære Pia.
Tak fordi du har taget så godt imod vores søn. Det har været en hård indkøring,men jeg er taknemlig for at netop DU kunne være der for ham når han savnede sin mor. Du er en fantastisk dagplejemor med dit rolige,kærlige og anerkendende væsen, og det varmer mit hjerte når jeg ser, hvor glad Lichas er hver eneste dag, hvor meget du laver med børnene, og hvor kærlig og omsorgsfuld du er. Du ser hvert enkelt barn, og møder dem i deres udvikling.
Kære Pia, tak fordi du har hjertet med i dit arbejde, for det kan mærkes, og tak fordi du ALTID vil give begge mine børn en krammer, selvom den store går i børnehave 😍
Malwina
Klarup, Danmark - Torsdag, 3. maj 2018, kl. 22:18:58


Kære Pia og dejlige familie.

Vi er så glade for vores valg faldt på dig som Augusts dagplejemor. I har et hjem fyldt med varme, kærlighed, tryghed og hygge, som man hurtigt føler sig hjemme i. Det kan mærkes, hvordan dit arbejde som dagplejemor ikke blot er et arbejde, men en personlig passion, som hele familien er engageret i. Du laver nogle dejlige, naturlige aktiviteter med børnene med gode og interessante temaer, og I tager på ture ud i naturen, i byhaven, på plejehjemmet, i legestuen; du laver hjemmebag med de små og en masse andre ting og hygger særligt og pynter op sjovt op for de små omkring højtiderne. Du er en fantastisk smilende, legende person, som altid er i godt i humør. Vi kunne ikke have valgt et bedre sted for August.

Mange kærlige hilsner Daniel, Kathrine og August
Kathrine Langmach
Aalborg Øst, Nordjylland, Danmark - Mandag, 26. februar 2018, kl. 13:46:54


Hej Pia:)

Nu er der blevet over et år siden Emirhan blevet passet hos dig. Og vi vil bare sige at du er en fantastisk degplejemor. Du er meget omsorgsfuld, og behandler dine dp som del af familien. Vi kan mærke at han er glad og tryg hos dig.
Emrah og jeg er utrolige glad for, at vi har valgt dig til at passe på vores dreng i hverdagen:)
Vi siger tusind tak for alt, du gøre for vores søn;)

Kærlig Hilsen
Latife & Emrah
09-03-2016

Latife Ok
Aalborg Øst, Danmark - Onsdag, 9. marts 2016, kl. 21:30:36


Det er for os en daglig fornøjelse at aflevere vores pige hos Pia, som altid møder børnene med et varmt og imødekommende smil.
Pia er super god til at aktivere børnene med kreative lege og udviklende aktiviteter.
Hos Pia er der tryghed, omsorg og hjemmelig hygge.

Vi kan som forældre til Mille-Caroline varmt anbefale Pia som dagplejer.
Kærlig hilsen
Jeanette og Martin
Jeanette S. Jakobsen
Aalborg, Danmark - Mandag, 19. januar 2015, kl. 07:39:32


Vi ved vores guldklump Emma Caroline er i trygge hænder, kan på det varmeste anbefale Pias dagpleje. Skønt, varmt og kærligt sted. Af hjertet tak fordi du tager dig så godt af vores pige,er taknemlig. Du er et fantastisk menneske.
Gitte og Jan
Danmark - Torsdag, 8. januar 2015, kl. 07:49:00


Vi ved vores guldklump Emma Caroline er i trygge hænder, kan på det varmeste anbefale Pias dagpleje ❤️. Skønt, varmt og kærligt sted. Af hjertet tak fordi du tager dig så godt af vores pige Pia, er taknemlig 🙏. Du er et fantastisk menneske. Knus Gitte og Jan
Gitte og Jan
Danmark - Onsdag, 7. januar 2015, kl. 23:02:48


Hej Pia og Rolf...

Tak for et super godt år...
Vi er utrolig glade for at få Magnus passet hos jer...
Dejligt at se, at han trives hos Jer og at han har fået nogle gode lege kammerater...

Glædelig jul & godt nytår...

Hilsen
Ole & Ida
Ole Christensen & Ida Woller
Aalborg, Nordjylland, Danmark - Fredag, 19. december 2014, kl. 19:37:51


Kære Pia og Rolf

Vi vil her benytte lejligheden til ikke at have børn i dagpleje, men at ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår - med tak for et godt genboskab - håber det vil lykkedes dig, at få fuglereden fyldt op med dejlige børn (unger)

Med mange gode julehilsner

Inger og Alex
Inger og Alex
Danmark - Lørdag, 21. december 2013, kl. 12:42:26


Kære alle,

Velkommen til min hjemmeside.

Jeg håber I finder de informationer, som I har brug for. Ellers må I endelig give besked.

I er velkomne til at smide jeres mening om siden eller måske bare en lille hilsen her i gæstebogen.

Hilsen Pia

Fuglereden
Aalborg, Danmark - Tirsdag, 5. november 2013, kl. 20:33:34


Tilbage til forsiden